ФІЗИКА - ДИВОВИЖНА НАУКА!!!             ФІЗИКА - ЦІКАВА НАУКА!!!             ФІЗИКА - ОСНОВА УСІХ НАУК!!!             ФІЗИКА - НАУКА МАЙБУТНЬОГО!!!

середа, 6 листопада 2013 р.

12 листопада стартує моніторинг якості освіти

     12 листопада українські школи розпочинають проведення моніторингу якості загальної середньої освіти, який буде проведено серед усіх учнів 5-х та 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх типів і форм власності.
      Офіційною метою проведення всеукраїнської акції перевірки знань школярів є оцінювання стану системи освіти та отримання об’єктивної інформації про її якість за результатами навчання учнів у початковій та основній школі. Моніторинг якості освіти проводиться у формі тестування.
     Учні 10-х класів мають пройти моніторинг якості освіти з 12 навчальних предметів та скласти тести з української мови, іноземної мови, історії України, всесвітньої історії, української літератури, геометрії, алгебри, біології, хімії, фізики, географії та технологій. Графік проведення моніторингу якості освіти учнів 10-х класів.
     Відповідно до методичних рекомендацій з проведення моніторингу якості загальної середньої освіти за результатами навчання учнів у початковій та основній школі, тестування десятикласників буде проведено з дванадцяти навчальних предметів: української мови, історія України, геометрії, біології, алгебри, фізики, іноземної мови, хімії, технологій, всесвітньої історії, української літератури та географії.

     Згідно з графіком проведення моніторингу якості освіти, тестування учнів відбудеться у період з 12 листопада до 12 грудня. Отже тестування з визначених предметів відбуватимуться за наступним графіком:
12 листопада, вівторок - українська мова;
13 листопада, середа - історія України;
14 листопада, четвер – геометрія;
19 листопада, вівторок – біологія;
21 листопада, четвер – алгебра;
26 листопада, вівторок – фізика;
28 листопада, четвер - іноземна мова;
3 грудня, вівторок – хімія;
4 грудня, середа – технології;
5 грудня, четвер - всесвітня історія;
10 грудня, вівторок - українська література;
12 грудня, четвер - географія.

Немає коментарів:

Дописати коментар