ФІЗИКА - ДИВОВИЖНА НАУКА!!!             ФІЗИКА - ЦІКАВА НАУКА!!!             ФІЗИКА - ОСНОВА УСІХ НАУК!!!             ФІЗИКА - НАУКА МАЙБУТНЬОГО!!!

вівторок, 26 листопада 2013 р.

Всесвітній день інформації

           Як правило, найбільшого успіху досягає той, хто володіє кращою інформацією
                     Бенджамін Дізраелі

     Всесвітній день інформації відзначається щорічно 26 листопада.
     Цей день відзначають у багатьох країнах. Міжнародна академія інформатизації вибрала для цього свята 26 листопада. Ця організація має статус консультанта в двох радах ООН: Економічній та Соціальній.
     Сьогодні світом рухає інформація. Це можуть бути будь-які відомості, які передаються між людьми всілякими способами: усним, письмовим, візуальним та іншими. Всесвітній день інформації був ініційований Міжнародною академією інформатизації, щоб вказати на всю важливість передачі інформації в сучасному суспільстві. Сьогодні цей процес помітно прискорився, оскільки 20 століття принесло людині безліч нових технологій, за допомогою яких транслювати інформацію можна в онлайн-режимі в дуже великих обсягах і буквально в будь-яку точку планети та навіть за її межі.
     Соціальний прогрес, активний розвиток науки зробили інформацію більш доступною для людей.
     Сьогодні у Всесвітній день інформації обов'язково згадують про таке поняття, як інформаційний вибух. Так прийнято називати Всесвітній день інформації постійне та стрімке накопичення інформації у світі.
Джерело: Beyond.ua

Відео: Всесвітній день інформації

Відео:
Всесвітній день інформації (опитування)


Немає коментарів:

Дописати коментар