ФІЗИКА - ДИВОВИЖНА НАУКА!!!             ФІЗИКА - ЦІКАВА НАУКА!!!             ФІЗИКА - ОСНОВА УСІХ НАУК!!!             ФІЗИКА - НАУКА МАЙБУТНЬОГО!!!

понеділок, 21 липня 2014 р.

Завершення Фарнборо 2014

   20 липня закінчився один з найвідоміших світових аерокосмічних салонів світу Фарнборо, який регулярно проводиться з 1948 року.
   Традиційно, як і на будь-якому іншому аерокосмічному салоні, на Фарнборо провідні компанії світу показують свої найновіші розробки та заключають контракти, але на цей раз Фарнборо встановив рекордну для себе планку у підписанні контрактів на загальну суму у 201 мільярд доларів США. Так, протягом п'яти днів на Фарнборо було підписано контрактів на тисячу літаків, не говорячи вже про поставку двигунів та інших авіаційних систем, а також замовлень сервісного обслуговування.
   "Ці замовлення дозволять забезпечити стабільне положення підприємств та їх робочу завантаженість впродовж декількох прийдешніх років", - як передає ИТАР-ТАСС, повідомив Шон Ормрод глава компанії Farnborough International Limited.
   Але головними подіями для військових експертів стали демонстрації нових літаків та авіаційних систем, які стануть основою бойової авіації країн світу. Так, американська компанія Textron Airland показала новий легкий літак Scorpion, який отримав декілька характерних рис, які відрізняють його від інших конкурентів.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/nauka_it/pidsumki-farnboro-2014-kontrakti-na-201-milyard-dolariv-ta-novitni-boyovi-litaki-359993.html

Немає коментарів:

Дописати коментар